Premium Inbouwspot Erroll Wit Verdiepte ronde spot Koel Wit (4000K) Met Philips LED

- € -22,45
Premium Inbouwspot Erroll Wit Verdiepte ronde spot Koel Wit (4000K) Met Philips LED

Omschrijving:

Premium Inbouwspot ErrollEen verdiept wit rond armatuur met een kantelbare ring. Strak afgewerkt. En zeer geschikt voor de meeste plekken in huis.

In dit model zit een dimbare GU10 LED lamp van Philips. Deze LED spot verbruikt 5W aan stroom en is vergelijkbaar met een 50 Watt halogeenspot. De lichtkleur van deze LED spot is 4000K, ook wel Koel Wit genoemd.

U heeft voor het plaatsen van deze spot 90mm inbouwdiepte nodig, dit is inclusief de dikte van uw plafondafwerking. Heeft u een gipsplaat van 10mm, dan dient u dus 80mm vrije ruimte te hebben in uw verlaagde plafond. LET OP: Indien er isolatie boven de spot wordt geplaatst (bijv: steenwol) dan dient de vrije ruimte 110mm te zijn. Wilt u deze spot inbouwen in beton? bestel dan bladveren bij uw spots. Deze treft u onder de gerelateerde producten.

Deze 5W versie vervangt de 50W gloeilamp of halogeenspot. Iedere spot bestaat uit drie artikelen, te weten; een Philips GU10 LED spot, een Premium armatuur van RTM lighting en een GU10 fitting.

Inbouwspot wordt compleet geleverdDimbaarBuitenmaat van 93mmPremium inbouwspot, kwaliteit met een unieke vormgeving.Aluminium behuizingPhilips lichtbron, lange levensduur en vervangbaarDe gemiddelde levensduur is 15.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan kan de GU10 spot gemakkelijk vervangen worden, zoals u gewend bent van halogeenspots.

    Merk:
  • RTM Lighting

  • EAN Code:
  • 8720574984583Webwinkel: PretMetLed
 
Prijs: € 22.45
 

©2022 Vergelijken - Shoppen - ledlampenzo.nl | Privacy statement