LED inbouwspot Melvin -Verdiept Wit -Warm Wit -Dimbaar -4W -Philips LED

- € -15,95
LED inbouwspot Melvin -Verdiept Wit -Warm Wit -Dimbaar -4W -Philips LED

Omschrijving:

'Melvin' - 4W GU10 inbouwspot Vierkant | Wit MatDeze populaire LED inbouwspot wordt geleverd met een dimbare GU10 LED spot van Philips. Bijzondere aan deze spot is de lichtkleur, namelijk 3000K (warm wit). Dit armatuur kenmerkt zich door de verdiepte ligging van de lichtbron. Samen met de strakke lijnen van het armatuur geeft dit een moderne afwerking. Daarnaast is deze spot ook dimbaar.

U heeft voor het plaatsen van deze spot 105mm inbouwdiepte nodig, dit is inclusief de dikte van uw plafondafwerking. Heeft u een gipsplaat van 10mm, dan dient u dus 95mm vrije ruimte te hebben in uw verlaagde plafond. LET OP: indien er isolatie boven de spot wordt geplaatst (bijv steenwol) dan dient de vrije ruimte 135mm te zijn.

Deze 4W versie vervangt de 35W gloeilamp of halogeenspot. Iedere spot bestaat uit drie artikelen, te weten; een GU10 led spot (Philips), een armatuur van RTM Lighting en een GU10 fitting.

Inbouwspot wordt compleet geleverdDimbaarProfessionele bouwkwaliteit voor een lange levensduurAluminium behuizingModerne industiele lookDe Philips GU10 lichtbron is vervangbaarDe gemiddelde levensduur is 15.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan kan de GU10 spot gemakkelijk vervangen worden, zoals u gewend bent van halogeenspots.

    Merk:
  • RTM Lighting

  • EAN Code:
  • 8720053432185Webwinkel: PretMetLed
 
Prijs: € 15.95
 

©2022 Vergelijken - Shoppen - ledlampenzo.nl | Privacy statement